úterý 3. ledna 2012

Bouřlivé noci

Když jsem s ním jsou to noci plné vášně, když jsem sama plné přemýšlení o něm.

Ano, samozřejmě jsem od dob posledního článku měla nějaké ty románky, ale jediný kdo mi vydržel je můj kamarád=děvka z minulého článku. Asi ho miluji už je to déle jak rok a půl co s ním s přestávkami trávím noci. Teď už ho asi vážně miluji, i když je ženatý, má nádherné dítě a skvělou ženu. I když mě podvedl s jinou, ještě jinou než je jeho žena. Tomu říkám sakra podvádění. Dvojnásobné podvádění. Zvrhlé a odporné. I přes to chci být stále s ním a nedokážu si představit že flirtuje s nějakou jinou. (Krom jeho ženy s tou si může dělat co jen chce.) Strávili jsme společně svátky a bylo to úžasné, mám pocit, že i on mě miluje. Určitě jsem naivní, ale teď spí jenom se mnou a vždycky říká, že jsem jeho nejlepší, že lepší nepoznal. Jsme pro sebe stvořeni. Doufám, že nejen v sexu. Sex s ním je pohádka.

Představy, naděje a fantazírování, to je to čím se teď má mysl zabírá. Namísto učení se na přijmačky na vysokou a plánování stěhování na druhý konec republiky. Stěhování? Ještě nedávno byla ta představa úžasná a vzrušující. Teď si nedokážu připustit, že bych ho dokázala opustit, ani si to nechci představovat. Jeden z mých snů začíná na mé rozlučce s přáteli, kdy to nevydrží a pod lehkým vlivem alkoholu mi přede všemi vyzná lásku a řekne ať nikam nejezdím, že se rozvede a bude se mnou. Druhý sen vypadá podobně jen s tím že se nerozvede, ale odstěhuje se se mnou do velkého města, kde budeme žít šťastně až do smrti. A pak je tu teorie tři, která říká, že všechno je tak jak má být a že se oženil z nějakého důvodu a že nejsme spolu protože bůh nechce abych se trápila, protože by pak s největší pravděpodobností podváděl mě.

Proto jsem se pro tuto chvíli rozhodla, že ho nemiluji, že je mi s ním jen dobře a tak si to namlouvám, ale proč proboha na něj tolik myslím. Jsem rozechvěná radostí, když mi od něj přijde sms. Jsem blázen. To se spraví, jsem přizpůsobivá a zase se od něj odpoutám a zapomenu, doufám....

Omlouvám se za gramatické chyby, ale píšu jedním dechem v zápalu vášně...

Vaše LO

Žádné komentáře:

Okomentovat